grups aprenentatge

Curs 3D printing

Aquesta setmana hem començat el curs de impresió 3D al baumannlab.  Veurem les eines lliures elementals i els seus usos per poder imprimir amb una reprap bcn 3d+ , que és la màquina que ha adquirit el Baumannlab (Laboratori de creació jove de l'Ajuntament de Terrassa).

En breu publicarem els continguts d'aquestes sessions que pretenen fer créixer nous Guttenbergs en un món materialista.


Grups d'aprenentatge

A proposta de @kintaaka i @sdnarracci, desde #Factolabs comencem aquest mes de juny amb la proposta de grups d'aprenentatge: Petites sessions formatives d'intercanvi de coneixements concrets fruit de la pràctica en projectes.

Per començar, aquest dijous 12 de Juny a les 18h, farem una sessió sobre "introducció a Arduino i els components electrònics més comuns".

Per començar, aquest dijous 12 de Juny a les 18h,  També farem una sessió sobre "com operar amb la impressora 3D MendelMax 1.5". Aquesta sessió vol recollir tota la feina de muntatge i posada a punt de la impressora que tenim al Factolab, i habilitar als assistents per a fer-la funcionar i poder imprimir objectes.

La sessió tindrà una durada de 2 hores i en farem un retorn de tot el material publicat aquí a Planet.

Per aquest més de juny també tenim planificada una sessió sobre "introducció a Arduino i els components més comuns". Aquesta segona sessió del mes de Juny serà el dia 26 a les 18h.

Benvinguts als grups d'aprenentatge del Factolab Terrassa, on hi sou tots convidats :)


Subscribe to grups aprenentatge Subscribe to grups aprenentatge