Llibres

Guia per l'usuari de Programari Lliure a l'administració pública

Moltes administracions han adoptat el programari lliure com recurs pels equipaments públics que gestiona. Biblioteques, centres cívics, escoles públiques. Aquest curs vol oferir a tots els usuaris de programari lliure, i en especial als treballadors de l'administració, els recursos bàsics per dominar el programari lliure amb seguretat i competència. Una guia bàsica per no perdre's, i fer del canvi del paradigma una bona oportunitat per la competència tecnològica i la eficiència dels recursos públics destinats a la societat de la informació.


Taller de Streaming

Aixecar un streaming a Internet de forma assequible per a tothom, sense masses costos, ni la necessitat de grans infraestructures, és possible. Amb l' Streaming podem connectar el carrer o qualsevol espai físic amb la xarxa i interactuar al moment amb la nostra comunitat. Aquest taller fa un repàs als principals conceptes i recursos de la xarxa disponibles per a realitzar un streaming amb èxit i de manera solvent. També inclou senzilles receptes adaptades a les situacions més habituals que requereixen d'un bon streamer.El bon viure, cap a la ciutat p2p

De l'eMule fins a les impressores 3D de l'actualitat, hem assistit al desplegament d'una nova manera de pensar, produir, i distribuir que té molt a veure en com Internet ha canviat el món i ha obert noves possibilitats mai imaginades. La P2P ha fet possible l'existència de projectes com GNU/Linux, i també ha sigut capaç d'estendre aquesta manera de fer i pensar a altres àmbits de les nostres vides: la producció d'objectes, de tecnologia, de coneixement, de formació, d'energia, d'aliments etc.


Subscribe to Llibres