TecnosLab'14

TecnosLab'14 agrupa les entrades de blog dels tallers de robòtica dels casals d'estiu 2014 de l'escola Tecnos de Terrassa http://www.tecnos.cat/robotica-angles-lestiu

Uns tallers que parteixen de l'us de tecnologies i llenguatges de programació oberts i especialment dissenyats pels més joves per a la realització de projectes tecnològics. Projectes tecnològics desenvolupats en equip i que puguin ser provats i millorats mitjançant el joc i la interacció amb l'entorn. En ells treballem:

  • Programació de Vídeo-Jocs amb Scratch, l'entorn de programació desenvolupat pel MIT per a realitzar animacions i vídeo jocs interactius.

  • ArduOrquestra, una orquestra de fruita controlada amb una Arduino (plaques open hardware) i S4A (una modificació del software Scratch per treballar amb Arduino)

  • Pintbots, robòtica didàctica a través del robot fabricat amb una impressora 3D (tobareu els dissenys de les peces originals a thingiverse.com i les que hem modificat a factolab.net). L'electrònica la traballem a través del producte «Mi primer kit de Robòtica» de BQ (kit basat amb la placa controladora Freaduino UNO i alguns components de Octopus Brick d'elecfreaks.com )

 


A #TecnosLab 14 programem els printbots perquè segueixin una línia i persegueixin la llum!

A l'anterior sessió de #TecnosLab'14 vam construir els printbots fets amb les impressores 3d del factolab.net, i durant els dies que quedaven volíem veure com se li poden donar ordres a un robot basat en Arduino perquè fes el que nosaltres vulguéssim.

Subscribe to TecnosLab'14 Subscribe to TecnosLab'14