Grups d'aprenentatge

A proposta de @kintaaka i @sdnarracci, desde #Factolabs comencem aquest mes de juny amb la proposta de grups d'aprenentatge: Petites sessions formatives d'intercanvi de coneixements concrets fruit de la pràctica en projectes.

Per començar, aquest dijous 12 de Juny a les 18h, farem una sessió sobre "introducció a Arduino i els components electrònics més comuns".

Per començar, aquest dijous 12 de Juny a les 18h,  També farem una sessió sobre "com operar amb la impressora 3D MendelMax 1.5". Aquesta sessió vol recollir tota la feina de muntatge i posada a punt de la impressora que tenim al Factolab, i habilitar als assistents per a fer-la funcionar i poder imprimir objectes.

La sessió tindrà una durada de 2 hores i en farem un retorn de tot el material publicat aquí a Planet.

Per aquest més de juny també tenim planificada una sessió sobre "introducció a Arduino i els components més comuns". Aquesta segona sessió del mes de Juny serà el dia 26 a les 18h.

Benvinguts als grups d'aprenentatge del Factolab Terrassa, on hi sou tots convidats :)

 

Edit: Les pròximes sessions seràn:

  • Dijous 12 de Juny a les 18h "Electrònica bàsica per arduino": Introducció bàsica a l'electrònica per reconèixer components a fer servir amb arduino. Veure més a http://factolab.net/es/node/194
  • Dijous 26 de Juny a les 18h "Com operar amb la impressora 3D MendelMax 1.5" Aquesta sessió vol recollir tota la feina de muntatge i posada a punt de la impressora que tenim al Factolab, i habilitar als assistents per a fer-la funcionar i poder imprimir objectes. Veure més a http://factolab.net/es/node/201

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.