Construïm els nostres robots

Després de dues sessions del #TecnosLab'14 fent la nostra Orquestra de fruites i verdures, hem passat a fer el muntatge dels nostres Printbots (robots fabricats amb una impressora 3D).

Abans de tot hem estat mirant com funciona la impressora 3D del Factolab.net (MendelMax 1.5) i hem imprès unes ulleres. Seguint aquest manual, hem construït 3 robots amb un sensor d'ultrasons, dos sensors d'infrarojos i un parell de motors. La part electrònica dels kits de robòtica està basada en la placa "Freaduino UNO" i la majoria de sensors són de la línea "Octopus Brick" i formen part del Kit de Robòtica de BQ.

Quan hem tingut els robots muntats els hem provat amb un programa senzill que els feia anar recta i girar contínuament. Després, un cop comprovat que tot estava correcte, els hi hem carregat un altre programa per provar els sensors d'ultrasons. Amb aquest programa el robot seguia qualsevol objecte que es posés davant seu.

Al final de la sessió hem estat jugant i fent carreres amb els robots al pati de l'escola i hem acabat amb una foto de família.

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.